Fyll, krangel og nesebrudd

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Natt til søndag ble travel for politiet. Her er en oppsummering av hendelser det siste halve døgnet.

Rett etter klokken 01 ble to utenbys menn i 20-årene pågrepet etter at de skal ha slått og kastet øl på en vakt ved et lokalt utested i Hønefoss. Begge har overnattet i arresten, og sitter nå i avhør.

Klokken 01.25 ble en lokal  mann i 40-årene bortvist fra Hønefoss sentrum etter at han skal ha forsøkt å ta kvelertak på en annen mann.

Noe senere påtraff politiet en mann i 40-årene i Stabells gate i Hønefoss, som tidligere på kvelden skal ha vært kranglete, nå var kraftig forslått. Mannen, som er bosatt i distriktet, ble sendt til legevakten for undersøkelser, trolig skal det dreie seg om nesebrudd og hjernerystelse. Det skal ikke være mistenkte i saken.

Klokken 02.22 ble en overstadig beruset mann i 30-årene innbragt av politiet, etter at han skal ha vært ute av stand til å ta vare på seg selv. Etter noen timer i drukkenskapsarresten ble han dimittert.

Når klokken nærmet seg 03.30 fikk politiet melding om at en mann i slutten av 20-årene vandret midt i veien på E16 Hverven, i retning Oslo. Mannen, som er fra Drammen, skal ha forklart til politiet at han var på vei til Bislet Kebab. Drammenseren ble innbragt på politistasjon hvor han skulle sove ut rusen, men ble senere kjørt hjem av samboeren.

Klokken  07.48 fikk politiet melding om en trafikkulykke på E16. Les saken her: Far og sønn i trafikkulykke på E16 Hverven

Artikkeltags