Mye bråk på byen i natt

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

22.30 Politiet får melding om slåsskamp med flere involverte, på Hvalsmoen. Flere utenlandske arbeidere bor på stedet. Da en patrulje ankom stedet, var det rolig. Det ble imidlertid registrert én person med skader i ansiktet etter sammenstøtet. Vedkommende ble tatt med til legevakten for en sjekk.

00.30 Politiet avslutter en fest i Stabellsgate etter klage om støy. De unge festdeltakerne etterkommer politiets muntlige pålegg, og festen avsluttes.

01.30 Politiet blir tilkalt et av byens skjenkesteder, hvor en mannlig gjest i 20-årene har fått et illebefinnende. Ambulanse blir tilkalt. Usikkert om gjesten blir sjekket på stedet, eller fraktet til legevakt.

02.30 En mann som er bortvist fra et skjenkested, nekter å etterkomme kravet. En patrulje ankommer stedet og gir mannen muntlig pålegg om å fjerne seg, noe han omsider etterkommer.

03.35 Tumulter i Stabellsgate. En ung mann nekter å fjerne seg fra stedet, og forsøker å stikke av når politiet ber han vise ID. Han blir senere funnet, og forklarer seg med «at han ikke ønsket å havne i politiets arkiv». Den unge mannen viser seg å være 18 år gammel.

Artikkeltags