Gå til sidens hovedinnhold

Politikere og byråkrater: Vi gleder oss til dere skal spasere | Jim Gallagher

Artikkelen er over 2 år gammel

- Hva om dere politikere/byråkrater begynner fra nå å parkere på pendlerparkeringen på Hvervenkastet, og går til rådhuset, foreslår Jim Gallagher i dette innlegget.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Har du sagt A så får du si B.

Apropos dette med Jeser og skolevei, Mons Ivar Mjelde og andre politikere som friskt meldte seg til å gå distansen man mener er helt innafor for skolebarn.

Her er noen forutsetninger for turen:

- alle dere voksne/politikere/byråkrater har lengre bein, så avtanden deres bør ganges opp med 1/2

- alle dere voksne/politikere/byrårater bør ha en sekk med vekt tilpasset deres kroppsvekt slik skolebarna har

- alle dere voksne/politikere/byråkrater bør egentlig gå denne distansen i et par uker, ikke bare 1 enkelt gang for å vise hvor flinke dere er

- all trafikk bør på alle disse gåturene egentlig kun bestå av busser/lastebiler.. som vil gi dere voksne/politikere/byråkrater tilnærmet samme trafikkbildet de små barna har, dvs de ser ikke over biler for å ta forhåndsregler

- alle dere voksne/politikere/byråkrater bør også gå disse turene når det har snødd hele natta og fortauene ikke på noen måte er måket

Jim Gallagher

engasjert

Følg på: www.geriatriks.blogg.no

 

LES OGSÅ: - En beklagelse hadde faktisk vært på sin plass | Les hele innlegget Nina Gabrielsen holdt for politikerne

Jeg legger meg ikke så mye oppi debatten rundt Hønefoss skoles skjebne etc. Jeg har bare lyst å påkeke det faktum at det er bort i natta å sende små barn ut i Hønefoss-trafikken på morgen og ettermiddag.

De som politisk har foreslått dette kan umulig ha noen som helst bakkekontakt med det å ha små barn og skulle kjippe de ut døra på morgenen for en 45 mins gåtur gjennom lyskryss på lyskryss og tungt trafikkerte veier.

Ps! Hva om dere politikere/byråkrater begynner fra nå å parkere på pendlerparkeringen på Hvervenkastet, og går til rådhuset etc på jobb... bare sånn for å være solidarisk med barna?

Så kan jo lærerne på Benterud få parkere på rådhusparkeringen og vi foreldre/foresatte ha et sted å parkere nede ved skolen.

FLERE MENINGER:

Kommentarer til denne saken