Gå til sidens hovedinnhold

Per Askilsrud æresmedlem i Ringerike KrF - Holten fortsetter som leder

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Ringerike KrF har avholdt årsmøte på Arcaden i Hønefoss, og på dette møtet ble Per Askilsrud utnevnt til æresmedlem av lokallaget. I løpet av sine 32 år som medlem har han vist en betydelig omsorg for de som har størst behov for hjelp og støtte i hverdagen.

I tillegg til flere tillitsverv for fylkeslaget til Buskerud KrF har han i perioden fra 1995 og til 2011 hatt flere perioder som leder av lokallaget og har også hatt styreverv helt fram til nå. Per har dessuten vært vararepresentant til kommunestyret og har vært fast medlem i Hovedkomiteen for helse, omsorg og velferd. Omsorg for sin neste fikk han også vist gjennom sitt arbeid innen Stjernegruppen i Hønefoss. Vi gratulerer Per med en velfortjent hedersbevisning.

Kveldens inviterte gjest var Anne Lise Søvde Valle. Foruten å representere Hole KrF, er hun 2. nestleder i Viken KrF. Fra denne posisjonen lover hun å arbeide aktivt for det som for tiden blir sett på som regionens store sak, nemlig oppstart av arbeidet med Ringeriksbanen.

Årsmøtet tok så for seg de vanlige saker som skal behandles der. I tråd med utviklingen ellers i samfunnet har kassereren opprettet en egen Vipps-konto for laget slik at de som vil gi en gave eller betale noe, kan gjøre det ved hjelp av Vipps.

Arnfinn Holten ble valgt som leder for 2 år i 2019 og var derfor ikke på valg. Også Terje Wollan Dahl fortsetter som nestleder, mens Henriette Scarborough, Brit Holten og Knut Stubben er valgt som styremedlemmer

Kommentarer til denne saken