Passasjervekst for Norwegian i juni: Kjos beklager problemer i juli

Konsernsjef Bjørn Kjos fra Sokna beklager på det sterkeste problemene Norwegian har hatt i begynnelsen av denne måneden.

Konsernsjef Bjørn Kjos fra Sokna beklager på det sterkeste problemene Norwegian har hatt i begynnelsen av denne måneden. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Norwegian hadde 2,8 millioner passasjerer på sine ruteflyginger i juni, en økning på 13 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.

DEL

Fyllingsgraden i flyene var på 90,2 prosent. Det er en økning på 2,2 prosentpoeng fra juni i fjor.

– Vi er takknemlige for at så mange reisende velger å fly Norwegian og vi skal jobbe hardt også for å opprettholde tilliten fra kundene, også i lys av de problemene vi har hatt nå i starten av juli, noe jeg sterkt beklager overfor alle berørte, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Norwegian gjennomførte 99,2 prosent av de planlagte flygningene i juni, hvorav 69,8 prosent gikk på oppsatt rutetid.

Norwegian hadde 2,8 millioner passasjerer på sine ruteflyginger i juni, en økning på 13 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.

Norwegian hadde 2,8 millioner passasjerer på sine ruteflyginger i juni, en økning på 13 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Foto:

De foregående månedene har flygningene som har gått på oppsatt rutetid variert fra 80 til 90 prosent.

Flere streiker og værmessige utfordringer har påvirket punktligheten for juni måned, sammenlignet med månedene før.

Streiken blant franske flygeledere påvirket i betydelig grad trafikken i Europa, mens drivstoffstreiken i Norge rammet operasjonen i Skandinavia.

Kommentarer til denne saken