Gå til sidens hovedinnhold

Pappa Christian med hyllest til barnehagen: – Jeg tar av meg hatten, bøyer meg i støvet, ja til tider tørker jeg tårer | Christian Buen

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Kjære alle ansatte i Hov barnehage.

Det er med glede jeg skriver dette til dere. For, herlighet for en fantastisk gjeng dere er.

Uansett når man møter dere, møter dere oss med et smil, alltid et spørsmål om alt er bra. I disse tider vi har vært og er i, har dere vist ett utrolig stort engasjement. Med tekstmeldinger, besøk på døra, alltid et hei på gata.

Men, dere har også vist engasjement i jobben deres. Tatt gode, kloke og smarte valg som gjør at barna endelig kunne komme tilbake. Igjen, viser dere at barna er i fokus.

Det å få en normalisert hverdag, møte vennene sine igjen, få den sosiale gjensynsglede og lek tilbake i hverdagen. Jeg tar av meg hatten, bøyer meg i støvet, ja til tider tørker jeg tårer for hvor langt dere strekker dere.

Med tilrettelegging, gode anvisninger og et stort fokus på hygiene vil jeg si at det er tilnærmet lik en vanlig hverdag for barna. For de tenker ikke over at det står sprit, sperringer, at vi foreldre må møte ved anviste plasser. De er bare glade for og se, møte dere igjen og vennene sine.

Så, jeg vil bare rette en utrolig stor takk til dere. Takk for at dere er dere, har den jobben dere har, i vår barnehage!

Alt blir bra!

Kommentarer til denne saken