Gå til sidens hovedinnhold

Orientering fra styret i Jevnaker Frp

– Å sette turisme foran eldreomsorgen blir helt feil, mener styret i Jevnaker Frp.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

4. desember kunngjorde gruppelederne i Jevnaker kommunestyre sin støtte til rådmannens budsjettforslag i Ringerikes Blad. Forslaget innebærer kutt i helse- og omsorgstjenestene på Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter.

Jevnaker Frp har gjennom styrevedtak og partiprogram lovet våre velgere ikke å være med på kutt på JORS, og å bevare korttidsavdelingens lokasjon i første etasje, med lett tilgang til uteområde, kantine, treningsrom, fysioterapi etc.

Sterkt imot

Jevnaker Frp er sterkt imot å samlokalisere langtidsplasser, korttidsplasser og palliative rom i fjerde etasje på JORS, slik det foreslås i rådmannens budsjettforslag 2021.

Jevnaker Frp anser ikke en slik omorganisering som pasientens beste, ei heller for de ansatte ved JORS, og vi i Jevnaker Frp utarbeider derfor et eget budsjettforslag.

Jevnaker Frps kommunestyrerepresentant Bisgaard har valgt å gå imot et for øvrig samstemt styre, og dette er svært beklagelig ovenfor våre velgere og for lokallaget.

Ingen skam i å revurdere

Det er ingen skam å snu, sier gruppelederne når de forsvarer det foreslåtte kuttet i avisen.

Jevnaker Frp mener motsatt; det er definitivt ingen skam i å revurdere.

Å sette turisme foran eldreomsorgen i et år som allerede er preget av mye bekymring og usikkerhet knyttet til koronapandemien, mener vi er helt feil.

Kommentarer til denne saken