Koret, med sin dyktige dirigent Grethe Ghanizadeh, viste at sangerne behersker musikkens virkemidler.

Kirkerommet ble i løpet av konserten fylt med stor og vakker korklang. Vi la merke til rytmisk presisjon, skiftende dynamikk i samsvar med den musikalske «fortellingen» og sikkert toneomfang – også i de høyeste registre der obligatstemme krydret klangen.

Svingende

Korsangere opptrer også som solister, også med ablegøyer, noe som beriker og gjør konsertprogrammet spennende for publikum.

Avslutningsnummeret «Get together» i swingende storbandstil og med et drivende akkompagnement på piano og trekkspill satte et klappende punktum for konserten.

Andre Storeng og Thorleif Westby beriket koret med et kreativt og gjensidig godt samspill.

Thorleif Wesdtby framførte denne gang en egen komposisjon, «Musettevals», som heretter burde benyttes som pensum for høyere utdanning innen instrumentet trekkspill. Valsen var kort sagt «øregodt», men samtidig innholdsrik i forhold til harmonisering, dynamikk, registrering, foredrag og virtuositet. Sitat fra en publikummer: «Dette var grådig fint!» Vi venter på neste verk fra komponisten.

Servering

Øystein Hagen er en trubadur som er dus både med gitaren og publikum. Han har en behagelig og sonor stemme, hadde valgt et repertoar som passer for han selv og som treffer publikum. Det ble en vel fortjent applaus.

Avslutning på kirkebakken med kaffe og kaker ble en god videreføring fra «øregodt» til «munngodt», samtidig som det ga mulighet for hyggelig prat med kjente og ukjente!