Mistenker spritsalg ved bensinstasjon

SPRIT: Politiet rykket ut til parkeringsplassen utenfor Circle K-stasjonen på Vik etter melding om mulig spritsalg. Personene i og utenfor den nærmeste traileren er ikke mistenkt for noe, og derfor har Ringerikes Blad valgt å sladde ansiktene.

SPRIT: Politiet rykket ut til parkeringsplassen utenfor Circle K-stasjonen på Vik etter melding om mulig spritsalg. Personene i og utenfor den nærmeste traileren er ikke mistenkt for noe, og derfor har Ringerikes Blad valgt å sladde ansiktene. Foto:

Politiet rykket torsdag kveld ut etter melding om mulig spritsalg i nærheten av Circle K-stasjonen på Vik.

DEL

Et vitne skal ha meldt ifra om det vedkommende trodde var spritsalg.

– Vi rykket ut med mannskaper, og snakket både med melder og fører av en trailer. Det finnes også videoopptak av at føreren overleverte noe til en person. Vi mistenker spritsalg, og saken vil etterforskes videre, sier operasjonsleder Andre Kråkenes hos Politiet i Sørøst.

Da politiet kom til stedet fant de bilen til den personen som angivelig skal ha mottatt spriten, men føreren var borte.

– Vi vet hvem eieren av bilen er og politiet vil ta kontakt med vedkommende. Hvis vi klarer å bevise at det var sprit som ble overlevert ulovlig, kan både selger og kjøper vente seg en reaksjon, sier Kråkenes.

Det har også tidligere vært et problem at utenlandske trailersjåfører har solgt sprit på parkeringsplassen utenfor Circle K.

LES OGSÅ: – Trailerparkeringen kalles jo for «Polet på Vik»

Politiet mottok henvendelsen like før klokka 19.30 torsdag kveld.

LES OGSÅ: Frykter at ungdom har fått kjøpe smuglersprit av trailersjåfører: – Kan være livsfarlig

Artikkeltags