Ny leder ved Hønefoss sykehjem

Heidi Elisabeth Lafton er tilsatt som enhetsleder ved Hønefoss omsorgsenter.

Heidi Elisabeth Lafton er tilsatt som enhetsleder ved Hønefoss omsorgsenter. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Heidi Elisabeth Lafton er tilsatt som enhetsleder ved Hønefoss omsorgsenter.

DEL

Lafton er utdannet sykepleier og har en master i klinisk helsearbeid. Hun har tidligere jobbet i Ringerike kommune og kommer nå fra stillingen som institusjonsleder i Hole kommune.

– Vi er veldig fornøyd med å få Heidi med på laget. Hun har alle de egenskapene som skal til for å utvikle denne institusjonen videre, sier kommunalsjef Christine Myhre Bråthen.

Lafton begynner i stillingen 1. februar.

Anne Marie Thomle Brager ble tilsatt som midlertidig leder av sykehjemmet i mai.

– Hønefoss sykehjem fikk mye oppmerksomhet koblet opp mot kvaliteten i eldreomsorgen. Dette har vært krevende for alle å stå i, samtidig som kvaliteten og organisasjonen skulle utvikles videre. Anne Marie har gjort en formidabel jobb for å snu en vanskelig situasjon. Det har hun lykkes godt med og vi må takke henne for innsatsen. Samtidig er vi glade for at vi får beholde henne når hun nå går tilbake som leder for Austjord på full tid, sier Myhre Bråthen videre.

Anne Marie Thomle Brager (40) ble nominert til Novapros kåring av "Årets kvinnelig forbilde" for sin innsats. Hun er også blant finalistene. Novapro vil offentliggjøre hvem som får prisen under en samling onsdag kveld.

LES MER OM BRAGER: – Alle mennesker har noe å lære deg

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken