Tore Isaksen utnevnt til prestisjeverv

NYTT VERV: Rådmann Tore Isaksen skal lede styret ved USN.

NYTT VERV: Rådmann Tore Isaksen skal lede styret ved USN. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Rådmannen i Ringerike kommune blir ny styreleder ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN).

DEL

– Jeg kunne ikke si nei da denne forespørselen kom. USN er et ungt universitet, men framstår som en flott institusjon. Det er veldig spennende hvordan dere har klart å ha fokus på faglighet i kombinasjon med mange campuser, sier Isaksen til nettstedet usn.no.

– Jeg har fulgt prosessen med fusjonene og arbeidet med å bli universitet, og har sett hvor framoverlent dere har vært. Dere har nådd de målene som dere har satt, og universitetsstatusen sier noe om den solide fagligheten på universitetet, legger han til.

Isaksen skal fortsette å være rådmann i Ringerike kommune.

Han har samarbeidet tett med USN som rådmann i Ringerike kommune. Det gjorde han også mens han var utdanningsdirektør i Drammen kommune. Han har også vært kommunalsjef og kommunaldirektør i Asker kommune tidligere.

Det er Kunnskapsdepartementet som har utnevnt Isaksen som styreleder. I en pressemelding skriver de:

«Tore Isaksen har god kjennskap til USN og var i sin tidligere rolle en aktiv pådriver for et sterkere samarbeid mellom USN og kommunen. Han har også bidratt i utviklingen av den nasjonale utdanningspolitikken ved flere anledninger. Isaksen har lang erfaring fra regionalt arbeidsliv og har tidligere vært en viktig partner for USN. Han vil være en erfaren og kompetent kandidat til styreledervervet.»

– Jeg gleder meg til å lære mer om organisasjonen, og synes det blir kjempespennende å få jobbe med dette som styreleder, sier Tore Isaksen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken