Dyre sykler stjålet fra bod - tyvene kan ha blitt sett mens de stakk av

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet etterlyser vitner etter innbrudd i to boder i Brutorget i Hønefoss.

DEL

To menn ble sett mens de lastet to sykler inn i en bil i kjelleren under Brutorget i Hønefoss mandag kveld. Politiet lurer på om dette kan ha vært de samme syklene som ble stjålet fra en av borettslagets boder.

De går nå ut med en beskrivelse av mennene og ber om tips.

Rørte ikke sportsutstyr

I Brutorget har noen brutt seg inn i kjellerrommet, og ødelagt en hengerlås for å komme inn i to av bodene.

En svart Merida herresykkel og en hvit Cannondale damesykkel er stjålet fra en av bodene. Syklene er verdt mellom 45.000 og 50.000 kroner til sammen.

Politiet gjorde åstedsundersøkelser her mandag kveld. Det lå mye annet sportsutstyr i boden, som ikke er blitt rørt, opplyser Inger Væråmoen i hønefosspolitiet.

Meldingen om det første innbruddet kom ved 18-tiden mandag og det var eieren selv som oppdaget det.

Enda et innbrudd

Senere på kvelden kom en ny melding om innbrudd. I en annen bod i Brutorget, som også har fått hengerlåsen brutt opp, skal det ha blitt stjålet drikkevarer. Eieren har foreløpig ikke anmeldt denne saken, men politiet ser det i sammenheng med sykkeltyveriet.

Et vitne skal ha sett to menn laste en svart og en hvit sykkel inn i en bil ved kjellerbodene. De skal ha kjørt av gårde i en svart Audi A4 stasjonsvogn. Politiet ønsker mer informasjon, dersom andre også har sett noe.

De to mennene skal ha hatt på seg arbeidsklær og så ifølge vitnet ut til å være i 40-årsalderen. Den ene hadde mørkt, kort hår og svarte arbeidsklær. Den andre hadde kort hvitt/grått hår og hadde på seg en hvit arbeidsjakke.

Den ene av mennene skal ha hatt en tang i hendene, opplyser Væråmoen.

Politiet er interessert i observasjoner gjort mellom klokken 18 og 21.30.

Artikkeltags