Broiler-Mikkel fant igjen Porschen

Bilen til Mikkel Christensen kom til rette mandag kveld.

Bilen til Mikkel Christensen kom til rette mandag kveld.

Mandag kveld bekrefter Mikkel Christiansen i Broiler overfor Drammens Tidende at den spesialbygde Porschen hans som ble stjålet på Gardermoen er kommet til rette.

DEL

«Bilen er trygt hjemme hos pappa. Ingen er tatt til nå. Funnet i noen busker, i ganske god stand. Sosiale medier er ren kraft», skriver Mikkel Christiansen på engelsk på sosiale-medier-kontoen sin.

– Endelig tilbake i rette hender ja, skriver en fornøyd Christiansen til Drammens Tidende mandag kveld.

– Hvor ble bilen funnet?

– Den sto godt gjemt i noe kratt utenfor Skarnes. Tydelig godt brukt, så den skal få seg en grundig runde med kjærlighet for å bli like fin som den var, fortsetter artisten.

Han roser samtidig dem som har delt på sosiale medier og hjulpet til slik at bilen kom til rette.

Ifølge Christiansen har ikke politiet tatt noen for tyveriet ennå.

Mandag kveld skriver også politiet på Twitter at bilen ble funnet hensatt på Romerike etter tips. Christensen parkerte bilen på Gardermoen fredag, og da han kom tilbake lørdag etter en tur til Stavanger, var bilen borte.

LES OGSÅ: Flere observasjoner skal være gjort av kjendis-Porschen uten at politiet har funnet den

Og det var ikke hvilken som helst bil som var blitt stjålet. Det var en spesialbygget 1975-modell 911, med 550 hestekrefter. Christiansen hadde gitt 700.000 krohner for den, og hadde i tillegg brukt noe penger på å pusse den opp.

– Nå håper jeg bare at jeg ikke ser den igjen brettet rundt et tre. Den er tungkjørt og det er fort gjort å krasje med den, sa Christiansen da til Romerikes Blad.

Og det slapp han altså.

Artikkeltags