Haddy N'jie takker Jørgen Moe: – Takk for innsatsen

  Artikkelen er over 4 år gammel

  Resultatene fra den lokale tjuvstarten på årets TV-aksjon begynner å bli klare.

  DEL

  Foreløpig er aksjonen bokført med 168.757 kroner fra lokalt næringsliv og lokale organisasjoner i Ringerike. I Jevnaker har denne grupperingen bidratt med drøye 9.006 kroner, mens i Hole er det kommet inn 29.237 kroner.

  Det meste, kanskje alt, er kommet inn via ringedugnaden som tjuvstartet årets aksjon på tirsdag. Samlet sett snakker man da om 207.000 kroner, et godt stykke under fjorårets resultat. Da ble det ringt inn 341.000 kroner til Kirkens nødhjelp.

  På TV-aksjonens egne sider kan man til enhver tid følge med hvor mye som lokalt er gitt til aksjonen.

  Her får du oppdatert oversikt:

  Ringerike

  Jevnaker

  Hole

  Pengene som samles inn i år går til Regnskogfondet. Mange lokale er engasjert i dette arbeidet.

  – Regnskogen er den viktigste skogen i verden, sa Thale Solli Kvernberg (31) fra Ringerike i et intervju med Ringerikes Blad tidligere denne uken.

  Sammen med sambygdingene Stella Heieren, Hanne Døssland og Vegard Strømsodd jobber hun fulltid for å organisere TV-aksjonen i Oslo og Drammen.

  LES SAKEN: Brenner for TV-aksjonen

  Takkes av Haddy

  Tirsdag var rundt 20 personer fra hele regionen samlet til dugnad i regi av Ringerike utvikling, Viken skog og Ringerike næringsforening.

  – Aksjonen har utviklet seg fra nærmest ingenting for tre år tilbake. Siden har vi gradvis løftet oss på listene. I fjor hadde vi fylkets beste aksjon. Vi samlet inn flest midler totalt, og hadde flest antall givere. Vi hadde med andre ord fylkets mest engasjerte og rause næringsliv. Det er vi utrolig stolte av, sa Jørgen Moe, daglig leder i Ringerike utvikling, da.

  Moes engasjement for aksjonen er blitt lagt merke til hos NRKs aksjonsprogramledere i Oslo. Haddy N'jie sendte Moe en takkevideo i dag. Se videoen øverst i saken!

  Dugnadsgjengen er for øvrig også tilstede under dagens Ringerikskonferanse. Så næringslivsledere som ikke tok telefonen på tirsdag har ny mulighet i dag.

  Riktig formål?

  I dagens leder stiller Ringerikes Blads ansvarlig redaktør spørsmål ved at årets aksjonspenger går til regnskogen mens flyktningekrisen herjer. LES KOMMENTAREN OG KJØR DEBATT:

  Artikkeltags