Trafikkulykke i Åsbygda

ÅSBYGDA: En personbil havnet utenfor veien og videre opp på autovernet før den ble liggende på siden midt i veien i Åsbygda fredag morgen.

ÅSBYGDA: En personbil havnet utenfor veien og videre opp på autovernet før den ble liggende på siden midt i veien i Åsbygda fredag morgen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

En personbil har havnet i grøfta langs Hadelandsveien, fylkesvei 241, i Jevnaker melder politiet.

To personer er involvert og nødetatene har rykket ut.

Ulykken skjedde ved 09-tiden like ved Brødrene Myhre i Åsbygda.

09.25 melder politiet på Twitter at nødetatene er på stedet. En bil har havnet på siden midt i veien. Dette medfører noe trafikale problemer. Fører blir undersøkt av helsevesenet.

Politiet opplyser til vår journalist påstedet, Ole Edvin Tangen, at bilen som kjørte i retning Jevnaker har havnet utenfor kjørebanen, kjørt opp på autovernet og tippet rundt på siden i veibanen.

09.35 er bilen fjernet fra veibanen og veien er åpen igjen. De to i bilen blir kjørt til legevakt for sjekk, men skal ikke være skadet.

HAVNET PÅ SIDEN: To personer ble kjørt til sjekk på legevakten etter at bilen de satt i endte på siden i veien i Åsbygda.

HAVNET PÅ SIDEN: To personer ble kjørt til sjekk på legevakten etter at bilen de satt i endte på siden i veien i Åsbygda. Foto:

Artikkeltags