Islagte veier i dag: – Biler ligger strødd på Røyselandet

GLATT: Det er svært glatt på veiene onsdag og disse bilene kolliderte. Regnet har gjort at det er holke flere steder. På Røyse skal flere biler ha fått trøbbel.

GLATT: Det er svært glatt på veiene onsdag og disse bilene kolliderte. Regnet har gjort at det er holke flere steder. På Røyse skal flere biler ha fått trøbbel. Foto:

To bilister kolliderte på Røyse onsdag og de var ikke alene om å få trøbbel på glatta.

DEL

– Akkurat nå kjører vi på gangveien, det er eneste måten å komme seg fram på nå, forteller en leser til Ringerikes Blad.

Det er islagte veier på Røyse, og det fikk to bilister merke i krysset mellom Røyseveien og Selteveien. En bilist klarte ikke å svinge av veien, og bilen som kom bak klarte ikke å stanse i tide. Dermed ble det et sammenstøt.

– Ingen personer ble skadet, men bilene må berges, opplyser Ringerikes Blad-ansatt Egil Granum, som kom til stedet like etterpå.

Biler ligger strødd på Røyselandet akkurat nå, forteller han.

– Bilene bare seiler av gårde. Her må du ha piggdekk.

Flere steder meldes det om speilblanke veier onsdag. På E16 nord for Hallingby i Ådal har tre biler og en trailer kollidert på glatta. Fem personer er skadd.

På riksvei 7 ved Veme skal bilister ha blitt bedt om å vente på strøbilen. Det ble lange køer på glattisen onsdag formiddag.

Artikkeltags