Køene uteble i påskeutfarten

Mange skal til fjells akkurat i dag, men så langt ser påsketrafikken ut til å gå greit.

DEL

Påskeutfart det betyr vanligvis saktegående trafikk gjennom ringeriksdistriktet på grunn av stor ferdsel på hovedfartsårene E16 og riksvei 7.

Slik var det også ventet på bli fredag ettermiddag. Men over hele landet ble det meldt om lite kø.

– Det er ingen køer å melde om, bare grønt på våre kart på de strekningene vi har reisetider på, som er de store byene i Norge. Sånn har det vært siden litt over 18. Det er veldig fin flyt i trafikken, sier trafikkoperatør Jeanette Andresen i Statens vegvesen til NTB.

Ved 16.50-tiden fredag er det meldt om en trafikkulykke på riksvei 7. Brannvesenet er på vei til stedet. Ulykken skal ha skjedd ved Monter, skriver 110-sentralen på Twitter.

Vegtrafikksentralen meldte på ettermiddagen at det var redusert fremkommelighet på riksvei 7 ved Nesbyen på grunn av et trafikkuhellet. Klokken 17.30 ble veien åpnet for normal trafikk.

Ved 16.30-tiden er det forbausende lite trafikk i retning Hønefoss til å være fredag og påskeutfart, opplyser en bilist som kjører i retning Oslo.

Vil du tipse oss om hendelser i trafikken? Ring tipstelefonen: 47 44 00 00 eller send en epost til web@ringblad.no.

Fredag før påske er forøvrig kjent som den store bulkedagen hos forsikringsselskapene.

Politiet er opptatte av at alle skal oppføre seg i påsken, ikke bare i trafikken. Her kan du lese hvilke bøter som venter om du ikke holder deg i skinnet, men for eksempel later vannet på offentlig sted, eller ikke retter deg etter politiets pålegg.

Artikkeltags