Gå til sidens hovedinnhold

Nei, vi har nok!

Artikkelen er over 6 år gammel

Fredag 15. mai kan du fylle drivstoff på Tippen, når Uno X åpner pumpene. 67 % av leserne som deltok i vår avstemning på Ringblad.no mente at Hønefoss allerede har tilstrekkelig med bensinstasjoner.

Og i det avstemningen avsluttes, har vi talt opp hele 853 lesere som har valgt å avgi sin stemme, noe som forteller oss at saken har vekket sterke følelser.

Da saken "Nå blir det bensinstasjon her!" ble delt på Ringerikes Blads gruppe på Facebook i går, fikk vi også en god temperaturmåling. Man kan trygt si at leserne ga nyheten en jølig mottakelse:

– Vanvittig! Hvem kan finne på å godkjenne noe sånt i et område som burde bygges ut til elvehygge og noe befolkningen kan nyte godt av?? Direkte galskap av både godkjenner, utbygger og grunneier! skriver Bjørn Eivind Thoen, og får støtte fra andre lesere.

–  I mangel på bensinstasjoner i strekka sykehuset til hønegata er jo dette noe Hønefoss virkelig trenger, skriver Lisbeth Tronerud Larsen, med et smilefjes som kan tolkes på flere måter...

Glen Hurlum er mer positiv:

– Kjekt med en bensinstasjon til. Men kanskje tidenes dårligste plassering, skriver han i kommentarfeltet på Ringblad.no

Mange virket overrasket over at det nå utføres gravearbeid på Tippen for å ferdigstille en selvbetjent Uno X-stasjon til 15. mai.

I september 2014 skrev Ringerikes Blad om saken, hvor det kom fram at både Ringerike kommune og Statens vegvesen var positive til en midlertidig automatstasjon på Tippen. 15. januar i år skrev Ringerikes Blad at byggemeldingen var godkjent.

For ordens skyld kan det nevnes at 23 % av leserne som deltok i avstemningen konkluderte med at "Ja, jo flere jo bedre".

De siste 10 % av leserne ønsket "Ikke flere" bensinstasjoner i Hønefoss, "men at en utskifting hadde gjort seg".

Avstemningen er nå stengt.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.