Gå til sidens hovedinnhold

– Ikke bare lukten, men fargen som er problemet

Artikkelen er over 3 år gammel

I dagens Direkte linje vanker det både ris og ros.

– Jeg ser at Tor-Erik Hafnor med rette reagerer på lukten det nye sykkelfeltet avgir. Den er til stor sjenanse for en som beveger seg sakte gjennom byen. Men, det som verre er, er at valget falt på fargen rød, da dette ofte kan være problematisk å skille fra resten av veibanen for oss fargeblinde. Når jeg sykler fra byen og hjem til Haldenjordet, møter jeg ofte syklister i stor fart på vei til byen, og det kan være vanskelig å passere hverandre i dette trange feltet. Jeg ønsker derfor at det utvises hensyn for møtende trafikk på byens nye røde løper, sier A. Berget til Direkte linje.

LES OGSÅ: Nå kan du sykle på rød løper gjennom Hønengata

Rødmaling i sykkelfelt

– Hvordan er det mulig å sette på trykk at lukten fra malingen er på lik linje med lukten ved kafeen Kanel? Kan dette settes på trykk i papiravisen, spør Egil Eriksen i Direkte linje.

LES OGSÅ: Dette mener leserne om det røde sykkelfeltet

Midtsommerfeiring

– Takk til dere som var med oss på sankthansfeiringen på Røsholmstranda, sier Terje Bårdseng, ansvarlig for arrangementet.

Hundemøkk

– Det er for mye syt og klag i innleggene på Direkte linje, så her kommer litt skryt! Jeg sitter og blar litt gjennom alle innleggene her på Direkte linje, og fant ett innlegg jeg har lyst til å svare på. Dette er datert 1 juni, og handler om hundemøkkposer som blir kastet i andres søppeldunker, i Haldenveien. Vel, jeg bor i Fossekallveien, og i dag så jeg det lå en pose med hundedritt i søppeldunken min. Herlig tenkte jeg, så mye bedre å se den ligger i MIN dunke (enda jeg ikke har hund) istedenfor på bakken! Bravo til hundeeier som plukket opp etter bikkja si, og kastet posen. Det går framover her i verden! Hilsen Tamara, som ser positivt på livet.

Savnet pus

Har noen sett Kalisto? Hun er savnet fra Haug. Jeg kan kontaktes på e-post: bente.lystad@gmail.com, eller telefon 94871617, sier Bente Lystad til Direkte linje.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken