En henger full av penger til SuperSelma

Knut Gunnar Larsen kunne hente 35–40 sekker med panteflasker, som ungdommene ga til prosjektet.

Knut Gunnar Larsen kunne hente 35–40 sekker med panteflasker, som ungdommene ga til prosjektet. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Elevene ved Hønefoss videregående bidrar med en god slump pantepenger til SuperSelma-prosjektet.

DEL

Da familien Larsen/Nyborg på Jevnaker opplevde at datteren Emilie (4) fikk nyrekreft, engasjerte de seg i SuperSelma-prosjektet.

Les om SuperSelma-prosjektet:

Ideen ble startet av foreldrene til fire år gamle Selma som fikk leukemi. Foreldrene hennes ønsket å samle inn penger for å kunne gi kreftsyke barn i Buskerud, en positiv dag med hyggelige opplevelser.

Nesten 40 søppelsekker med flasker

Prosjektet går ganske enkelt ut på at det samles inn tomflasker, og at pantepengene går til prosjektet.

På Hønefoss videregående skole har det vært samlet inn flasker øremerket prosjektet, og det var en solid mengde de kunne overrekke den lokale initiativtakeren rundt SuperSelma-prosjektet.

På bildet har Emilies far, Knut Gunnar Larsen vært på Hønefoss vderegående skole og hentet 35-40 søppelsekker med panteflasker, noe som resulterer i en god slump penger til SuperSelma-kassen. Og han har hentet flere lass fra Hønefoss videregående.

Les historien om Emilie her: – Må leve med frykten for tilbakefall

Viktig lysglimt

– At ungdommen på skolen blir påminnet om at livet brått kan endre seg med sykdom i familien er viktig. Og at de er med på å samle inn flasker for å gi syke barn et lysglimt i hverdagen er helt fantastisk, sier Larsen.

Han er klar på at alt fra lag og foreninger til store firmaer kan bidra i prosjektet, ved å samle tomflasker og gi panteflaskene videre når det er fullt i sekken.

– Alle kan bidra, sier Larsen.

Les også: 12.000 lokale kroner til SuperSelma-prosjektet

Artikkeltags