Barnehagen arrangerte terrengløp: – Kom igjen, mamma har vaskemaskin hjemme!

Villbass i barnehagen: Isak Halvorsen Skollerud har etter nøye vurdering bestemt seg for å kaste seg ned i løypens siste gjørmehinder.

Villbass i barnehagen: Isak Halvorsen Skollerud har etter nøye vurdering bestemt seg for å kaste seg ned i løypens siste gjørmehinder. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Hinderløpet «Villmann» har blitt til «Villbass» i Almemoen FUS barnehage.

DEL

InnsendtAlmemoen FUS Barnehage har arrangert Villbass, barnehagens egen versjon av det mye omtalte arrangementet Villmann, som nylig ble gjennomført i Hønefoss.

Løypen, som var laget for 3-6-åringene, bestod av morsomme og kreative hindere både høyt og lavt, som ga barna mange gode, motoriske utfordringer.

Barna var delt opp i ulike lag, og som i Villmann, var det viktig å vente på hverandre underveis.

I løypens siste hinder var det et gjørmebad som møtte dem. Her var det mange som måtte stoppe opp og vurdere om de skulle kaste seg ned i gjørma eller ikke, men etter oppmuntring fra sidelinjen om at mamma hadde vaskemaskin hjemme, var det bare å kaste seg ut i det.

Ikke engang regnet kunne stoppe dette fra å bli en suksess, og Villbass har allerede blitt lagt inn i barnehagens årshjul som en kommende fast tradisjon. 

Villbass i barnehagen:  Alva Andresen, Amina Beganovic, Ronja Daban, Amanda Bretvik Evensen og Kristine Vangen på vei gjennom dekk-hinderet.

Villbass i barnehagen: Alva Andresen, Amina Beganovic, Ronja Daban, Amanda Bretvik Evensen og Kristine Vangen på vei gjennom dekk-hinderet. Foto:

Se bildene fra Villmann 2017:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags