Trond «Buller'n» skal trene prinsesse Märtha

SKAL TRENE PRINSESSEN: Trond Anderssen i Team Buller'n har fått et ærefullt oppdrag. Her er han fotografert ved noen av de mange premiene som stallen i Vestre Ådal har vunnet.

SKAL TRENE PRINSESSEN: Trond Anderssen i Team Buller'n har fått et ærefullt oppdrag. Her er han fotografert ved noen av de mange premiene som stallen i Vestre Ådal har vunnet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Trond Anderssen på Vestre Bergsund gård skal trene prinsesse Märtha Louise, som debuterer på Bjerke travbane i september.

DEL

Det melder nettstedet Trav365.no.

– Vi ble spurt og sa selvsagt ja. Dette er flott reklame for sporten, og oss, og selvsagt stiller vi opp, sier travtrener Trond Anderssen til trav365.no.

8. september skal prinsesse Märtha Louise debutere som travkusk. Det skjer på Bjerke travbane. Og det er altså Trond Anderssen og teamet hans fra Vestre Bergsund gård i Vestre Ådal som skal hjelpe prinsessen med trening, veiledning og forberedelser til løpet.

LES OGSÅ: Team Buller'n er et helt sant eventyr

Prinsessen skal også hjem til gården hans for å bli kjent med hestene, miljøet og sporten.

– Dette blir bra og vi gleder oss, sier Anderssen.

Stallen til Trond Anderssen og Line Bergsund er kjent under navnet «Team Buller'n» og er et av Norges beste treningssentre for travhester. Her er det rundt 80 hester og 15 ansatte. Stallen har en lang merittliste med utmerkelser og seire på travbanen. Anderssen har vært nominert til Årets travtrener seks ganger, og vunnet to.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags