Gå til sidens hovedinnhold

Extra-millionær fra Ringerike: – Nå må jeg i banken og prate alvor!

Artikkelen er over 5 år gammel

Tor Inge Strat skulle egentlig levere en kupong til forrige tirsdag, men han leverte litt for seint. Hva gjør vel det når du vinner 1,8 millioner i den neste trekningen istedenfor?

Tor Inge Strat (52) fra Hønefoss trodde aldri han skulle få en telefon fra Norsk Tipping, men denne tirsdagen skjedde det. Forrige tirsdag leverte han en Extra-kupong hos Rema 1000 Tvedestrand på vei til hytta, med et håp om å være med i forrige ukes trekning. Dessverre leverte han litt for seint, men lykken snudde fort når han ble trukket ut som Extra-kandidaten tirsdag 12. april.

– Nå tror jeg du kødder med meg, er jeg Extra-kandidaten i dag? svarte han da Norsk Tipping ringte tirsdag.

Tor Inge hadde allerede sikret seg 400.000 kroner, men bedre skulle det bli. To av de trukne tallene, 42 og 63, fantes på brettet til Extra-kandidaten, og vips så ble han millionær med en total premiesum på 1,8 millioner kroner!

– Det her går ikke opp for meg. Det er nesten så tårene kommer.  

Under TV-sendingen fortalte vinneren at han må en tur i banken.

– Det spør om jeg ikke må en tur i banken og prate litt alvor nå.

Den nybakte millionæren pleier å feriere på hytta i Tvedestrand, men nå blir det nok enda en ny investering hvor han kan ta med seg hele familien.

– Jeg tror jeg kanskje kommer til å kjøpe meg en ny båt. Det har jeg alltid ønsket meg.

Tor Inge forteller at det skal feires litt allerede i kveld, men at det kommer til å bli vanskelig å sove i natt.

– Jeg måtte ringe til kona mi, så jeg tror nok det blir litt champagne i kveld. Sove kommer jeg nok ikke til å få til uansett, avslutter en strålende fornøyd millionær, sa han avslutningsvis til Norsk Tipping.

Som spiller hos Norsk Tipping er han den 424. millionæren fra Buskerud, 46. millionæren fra Ringerike, den 19. Extra-millionæren fra Buskerud og den 3. Extra-millionæren fra Ringerike.

Kommentarer til denne saken