Gå til sidens hovedinnhold

25-åring fra Hønefoss vant 2.671.885 kroner

Artikkelen er over 5 år gammel

Det må ha vært tidenes letteste nattevakt for Hønefoss-mannen.

Onsdag kveld delte 25-åringen førstepremien i Viking-Lotto med fire andre spillere. Tre av dem var norske, og den ene er en kvinne i 20-årene fra Drammen. Den totale førstepremiepotten var på over 13 millioner kroner.

Norsk Tipping skriver på nettsiden sin at Hønefoss-mannen først ikke trodde på at telefonen virkelig kom fra Norsk Tipping og at han hadde innkassert drøye 2,6 millioner kroner.

– Såpass! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg. Håper at dette ikke er kødd, sa 25-åringen fra Hønefoss litt forsiktig da Norsk Tipping ringte.

Bringeren av det glade budskap lot 25-åringen sjekke på nettet, og ringte tilbake. Da hadde vinneren innsett at han ikke ble lurt, og han var glad og oppspilt.

– Dette passet veldig godt. Jeg er på boligjakt, så det blir nok å kjøpe et hus eller leilighet, og jeg skal gi litt til søsteren min. Feiringen min blir å reise på jakt i høst. Jeg har spilt i tre år hos Norsk Tipping, og vunnet småsummer tidligere, men dette var jo utrolig bra, sa 25-åringen, som satt på jobb, og akkurat hadde startet på nattevakt.

Lykketall-potten gikk heller ikke denne onsdagen. Den mulige premien var på en halv milliard kroner, men lykketallet ble ikke trukket.

Kommentarer til denne saken