Hønefoss BBK stilte for første gang med et damelag i Veteran-NM i basketball. Arrangementet ble avholdt i Sandslihallen i Bergen.

HBBK stilte med et lag bestående av mange tidligere eliteseriespillere.

Julie Helgesen, Anette Tronrud, Birgitte Søberg, Ida Hamremoen og Bethina Beilegaard spiller alle til daglig på HBBKs damelag. I tillegg til disse gjorde Bella Engen comeback sammen med Mette Bjørgen.

I de innledende kampene møtte ikke laget noe særlig motstand. I den første kampen fredag kveld ble Sunshine Fighters fra Frøya sendt av banen med solide 62–10. Kamp nummer to ble spilt lørdag formiddag. Fagerborg Fighters var motstander. Heller ikke Fagerborg klarte å gi HBBK-damene særlig motstand, noe sluttresultatet 25–2 sier det meste om.

Lite motstand

Dermed ble det klart for kvartfinale litt senere lørdag ettermiddag. Motstander i denne kampen var bergenslaget Nattland.

Heller ikke i denne kampen møtte Hønefossdamene motstand og vant hele 50–10 og avanserte til semifinale søndag formiddag.

Motstander i semifinalen var Nordstrand Binnene fra Oslo. Nok en gang var HBBK-damene sine motstandere overlegne og vant klart 52–28. Dermed var det klart for finale mot fjorårsvinner Gimle piker 77.

Finalen ble en jevnspilt kamp som kunne tippet begge veier.

Dessverre for Hønefossdamene kom de litt til kort og tapte knepent 24–25.