Ungdomsbedrift i Hønefoss prisbelønt: – Det betyr mye for oss

STOLTE VINNERE: Karoline Melbostad Mosengen (fra venstre), Gina Wilhelmine Lien Tveter, Hana Dzogovic, Julie Nikoline Fossli og Mariell Lindstadhagen i ungdomsbedriften InCase UB ved Ringerike videregående skole. Tuva Annette Knudsen var ikke med på bildet.

STOLTE VINNERE: Karoline Melbostad Mosengen (fra venstre), Gina Wilhelmine Lien Tveter, Hana Dzogovic, Julie Nikoline Fossli og Mariell Lindstadhagen i ungdomsbedriften InCase UB ved Ringerike videregående skole. Tuva Annette Knudsen var ikke med på bildet. Foto:

Ungdomsbedriften InCase UB ved Ringerike videregående skole selger klesplagg med integrert refleks. Nå har de fått pris for beste markedsføring.

DEL

I Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter 2018 ble det delt ut priser for beste logo, beste markedsføring, beste forretningsplan og beste reklamefilm.

Bedriften InCase UB fra Ringerike videregående skole nådde helt til topps med prisen for beste markedsføring, i konkurranse med 30 andre ungdomsbedrifter.

InCase UB selger ulike plagg med integrert refleks, som skjerf, votter, hansker, pannebånd og luer.

– Produktene inneholder innvevd reflekstråd slik at refleksen i produktet ikke synes i dagslys. Vi tilbyr produkter for store og små, i mange ulike farger og modeller, laget av ekte norsk ull, sier Hana Dzogovic.

Brenner for nullvisjonen

– Hva betyr det for dere å få denne prisen?

– Det betyr mye for oss at vi har fått anerkjennelse for det vi har jobbet lenge og veldig hardt med, sier Dzogovic.

Elevene er opptatt av trafikksikkerhet og det er en viktig drivkraft bak bedriften.

– Vi brenner for nullvisjonen. Vi synes det er viktig at mennesker er varsomme og holder seg trygge i trafikken, og det mener vi at våre produkter kan bidra med. Statistikken viser at flere nordmenn bruker refleks, men det er fortsatt seks av ti som ikke bruker dette. Vi synes det er et sjokkerende tall og dette er noe vi vil hjelpe til med og forbedre med våre innovative produkter, forteller hun.

Reiser til Skien

Deltakelsen i Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter har i år vært rekordstor med rundt 1.000 elever og 200 ungdomsbedrifter. I juryen satt representanter fra arbeidslivet, opplyser Ungt Entreprenørskap Buskerud i en pressemelding.

InCase UB vant også «Beste ungdomsbedrift» og «Beste stand» på julemessen på Ringerike videregående skole i fjor.

Onsdag 14. mars reiser hele klassen til fylkesmesse i Skien. Der konkurrerer skoler fra Buskerud, Vestfold og Telemark.

Artikkeltags