Skole på Stranden neste høst

Bernt Gran.

Bernt Gran. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Bernt Gran i Ringerike Montessori er klar på at det blir Montessoriskole på Stranden neste høst. Onsdag kveld kan interesserte få vite mer.

DEL

– Vi har allerede fått mange henvendelser fra foreldre som ønsker å ha barna sine på den nye skolen, så det blir ny skole. Det er også artig at vi har fått så mange henvendelser fra flinke folk som ønsker å jobbe på Stranden skole, sier Gran.

Høsten 2017 starter den nye skolen opp.

Åpent møte

Onsdag kveld holder de åpent møte på Stranden skole, hvor alle som er interesserte kan komme.

– Vi har rekruttert noen erfarne krefter som skal hjelpe oss å skape en faglig og organisatorisk sterk skole. De vil bli presentert på møtet, sier Gran, som håper mange møter opp.

Friluftsliv

På møtet vil Ringerike Montessori også legge fram konseptet for den nye skolen, der friluftsliv og læring i naturen er en sentral del av undervisningen. Det er i og for seg en videreføring av det utekonseptet den offentlige skolen Stranden skole hadde før den ble nedlagt. En erfaren Montessoripedagog vil også fortelle om hva som ligger i denne skoleretningen.

– Vi har plass til 80 elever på Ringerike Montessori, og vi har godt håp om å fylle opp mange av disse plassene allerede til høsten, legger Gran til.

Artikkeltags