Lyst på en siste skitur?

Det er fortsatt fine skiløyper på Vikerfjell siden det har kommet mye snø denne uka, men denne helgen kan være siste sjansen for en stund.

Det er fortsatt fine skiløyper på Vikerfjell siden det har kommet mye snø denne uka, men denne helgen kan være siste sjansen for en stund. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Skisesongen er faktisk ikke helt over i distriktet, men det begynner å haste dersom du vil rekke en siste tur.

DEL

I månedsskiftet april-mai pleier det å være langt mer vårlige aktiviteter som står på programmet for de fleste av oss, men den siste tids kulde og snøfall har gjort at man ikke trenger å pakke bort langrennsskiene riktig ennå.

Nysnø

Skisesongen er nemlig ennå ikke over på Vikerfjell.

Det har den siste uken kommet cirka 60 cm snø, og det er nå like fine forhold som i vinterferien.

Det er kjørt løyper fra Ringerudsetra til Tosseviksetra og Flaskerudsetra og det er kjørt opp mot Høgfjell, men her er det blåst av på toppa men løypa til Flåkjenskrysset er fine

Ha en fin 1 mai i skisporene på Vikerfjell, lyder meldingen fra Ole Ringerud.

Ringkollen

Det er også mulig å ta seg en skitur i lysløypa på Ringkollen.

Men etter vinter kommer som kjent vår, og det begynner nok å nærme seg siste muligheten for en skitur nå. Yr.no melder at det i høyden kan komme litt snø seint fredag kveld og natt til lørdag.

De neste dagene ser det ut til å bli fint vær, med varmere temperatur på dagtid, og været kan bli riktig så vårlig neste helg med temperaturer på opptil 14-15 grader.

Artikkeltags