Rørt prisvinner på Oldemors Karjol

Jurymedlemmer i regionjuryen, Sigrid Holmen, leder i Norge bygdekvinnelag Katrine Kleveland og leder for regionjuryen Ellen Krageberg overrakte diplom til Oldemors-grunder Kaja Knoph Østlie mandag.

Jurymedlemmer i regionjuryen, Sigrid Holmen, leder i Norge bygdekvinnelag Katrine Kleveland og leder for regionjuryen Ellen Krageberg overrakte diplom til Oldemors-grunder Kaja Knoph Østlie mandag. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

- Dette er utrolig stas, sier Kaja Knoph Østlie, som var på gråten da hun fikk vite at Oldemors Karjol hadde vunnet Ganefart.

DEL

Oldemors Karjol er årets regionvinner i Ganefart, og innehaver Kaja Knoph Østlie mottok mandag prisen for beste veimat i Oppland og Hedmark.

Takknemlig

- Dette er utrolig stas, for kriteriene juryen har lagt vekt på er de samme kriteriene som vi stadig jobber mot, sier Knoph Østlie rørt.

- Jeg er utrolig takknemlig, og det er veldig inspirerende at alt det harde arbeidet har gitt uttelling, sier hun.

De siste årene har mye skjedd på Oldemors Karjol. Etter TV-opptreden på «Hellstrøm ordner opp», har det bare gått oppover for det lokale spisestedet.

- Har alt

Kriteriene juryen, som besto av representanter fra Bygdekvinnelaget, Innovasjon Norge og representanter for fylkesmannen, har lagt til grunn, er blant annet at maten skal være norsk, stemningen på spisestedet og at det skal være brukt lokale råvarer.

- Oldemors Karjol har alt vi så etter. Her får du ikke bare god mat, men også en helt egen stemning idet du går inn, mener juryleder for Oppland og Hedmark, Ellen Krageberg.

Alle de åtte regionvinnerne i Ganefart inviteres til å delta på Matstreif i Oslo 30. september. I oktober vil en nasjonal vinner kåres og vinne 50.000 kroner.

Artikkeltags