Røde Kors er på vakt for deg i påsken

Løvlia er et populært utfartssted ikke minst i påsken. Mannskaper fra Røde Kors vil være tilstede på Løvlia skisstue torsdag og fredag.

Løvlia er et populært utfartssted ikke minst i påsken. Mannskaper fra Røde Kors vil være tilstede på Løvlia skisstue torsdag og fredag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ringerike og Hole Røde Kors Hjelpekorps har vaktberedskap gjennom hele påsken og vil på helligdagene være utstasjonert på populære skiutfartssteder.

DEL

I en pressemelding opplyser lokallaget av Røde Kors at de vil være utstasjonert med en vaktpatrulje på Løvlia skistue skjærtorsdag den 29. mars og langfredag den 30. mars og på Tosseviksetra påskeaften den 31. mars og 1. påskedag den 1. april.

Alle dagene vil patruljen være til stede fra klokka 11 til 16. De kan hjelpe til både ved skader og ved sykdomstilfeller.

Det er ventet stor utfart av skiglade i skog og fjell i påsken. Mange steder i landet er det betydelig snøskredfare og Røde Kors oppfordrer dem som oppsøker fjellet om å vise varsomhet.

Patruljene vil blant annet være utstyrt med snøscooter, pulk for pasienttransport, førstehjelpsutstyr, hjertestarter og utstyr for å forebygge nedkjøling.

Nødetatene er varslet om Røde Kors' tilstedeværelse og vil benytte seg av Røde Kors' mannskaper ved behov.

Artikkeltags