Magisk bursdagsfeiring for AKA

Takknemlig publikum: Iver (6) og Emilie (7) koste seg sammen med Aka AS og Rockefroskene.

Takknemlig publikum: Iver (6) og Emilie (7) koste seg sammen med Aka AS og Rockefroskene. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Da 550 førsteklassinger fikk være med å feire AKA AS 40 år, var det helt magisk stemning med Rockefroskene på Glatved brygge.

DEL

I to måneder hadde de gledet seg. 550 spente førsteklassinger med sommerfugler i magen og store forventninger til tidenes bursdagsfeiring på Glatved brygge. Det var ikke småtteri AKA AS og TBA arrangementer AS hadde stelt i stand som en gave tilbake til folket, i forbindelse med AKAs 40-årsjubileum. En helt egen forestilling med Rockefroskene ble tidenes gave tilbake til folket.

Tidenes bursdagsfeiring: Rockefroskene og 550 førsteklassinger sørget for tidenes bursdagsfeiring for Aka AS i forbindelse med deres 40-årsjubileum.

Tidenes bursdagsfeiring: Rockefroskene og 550 førsteklassinger sørget for tidenes bursdagsfeiring for Aka AS i forbindelse med deres 40-årsjubileum. Foto:

LES OGSÅ: Froskene hopper i det

Helt magisk

Og stemningen var helt magisk. For hvem kan vel feire bursdag bedre enn barn? Til og med Rockefroskene så ut til å bli litt overrumplet og lattermilde da 550 barn pekte og ropte på en gang.

– Nå som vi har fått platekontrakt kan dere finne oss på internett og laste oss ned, fortalte stjernene som nå er i godt selskap hos Universal Music.

Det var også fint for barna å se eldre medelever som var med i forestillingen gjennom Showskolen.

Luftgitar: Vetle (7) og Krystian (7) fra Veien skole syns det var tøft å spille luftgitar sammen med Pingla.

Luftgitar: Vetle (7) og Krystian (7) fra Veien skole syns det var tøft å spille luftgitar sammen med Pingla. Foto:

LES OGSÅ: Rockefroskene har fått platekontrakt med Universal Music (+)

Ekkel kyssing

At Pingla ble kjæreste med Vingla fikk barna til å rødme. Men da de i tillegg skulle kysse, med kysselyder, var det noen som måtte rynke litt på nesen.

– Æsj, det var litt ekkelt at de kyssa, sier Emilie (7).

Vetle (7) og Krystian (7) syns det var skikkelig tøft å spille luftgitar sammen med Pingla.

– Han er verdens beste. Jeg har tenkt til å spørre broren min om å låne 2000 kroner til å kjøpe en mikrofon, sånn at jeg også kan begynne sånn som Roskefroskene, sier Krystian.

– Jeg vet at vi fikk komme hit fordi Aka har bursdag. Jeg orket nesten ikke mat før vi kom hit. Jeg var så spent. Det var bra vi fikk pølse og smoothie her, sier Vetle.

Stod på: Driftskoordinator i Aka, Anne Sofie Aasen, administrerende sjef i Aka, Guro Thoresen, skuespiller Thomas Kvamme Urnes fra Rockefroskene og HR-ansvarlig i Aka, Kathrine Kalager.

Stod på: Driftskoordinator i Aka, Anne Sofie Aasen, administrerende sjef i Aka, Guro Thoresen, skuespiller Thomas Kvamme Urnes fra Rockefroskene og HR-ansvarlig i Aka, Kathrine Kalager. Foto:

LES OGSÅ: – Helt unikt å signere rumpetroll, frosker og padder

Ny rekord

Maken til god logistikk skal man lete lenge etter. Uten å møte på et eneste problem fikk arrangørene 550 barn helt knirkefritt på plass. Etter forestillingen fikk alle drikkeflaske, smoothie og pølse.

– Det er så gøy at vi kunne gjøre dette og glede så mange barn, sier administrerende sjef i AKA, Guro Thoresen.

Mannen bak Rockefroskene, Bror Andersen, syns det er veldig morsomt med besøk av så mange barn.

– Dette er helt spesielt. Det er veldig moro for barna, men for oss er det veldig gøy med besøk av så mange barn. Dette er ny rekord. Vi har aldri hatt så mange tilskuere midt i målgruppa på en gang før, sier Andersen.

Rocket sammen med Rockefroskene: Fra venstre: Milla (7), Sophia (6), Valentina (7), Tobias (7) og Guro (7) fikk nye t-skjorter med Rockefroskene på.

Rocket sammen med Rockefroskene: Fra venstre: Milla (7), Sophia (6), Valentina (7), Tobias (7) og Guro (7) fikk nye t-skjorter med Rockefroskene på. Foto:

LES OGSÅ: Aka sender alle førsteklassinger på Rockefroskene: – Vi gleder oss helt sykt

Artikkeltags