Gå til sidens hovedinnhold

Ordfører Hansen (Ap): – Hot or not om Solvik-Olsen? Jeg går for hot!

Artikkelen er over 3 år gammel

Ordfører Kjell Børre Hansen (Ap) applauderer at samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) nok en gang forsikrer at Ringeriksbanen skal bygges.

Facebook skriver Ringeriks-ordføreren blant annet « ... man kommer ikke vekk ifra at Solvik-Olsen er en handlingens mann!» skriver en nærmest opprømt Hansen om ministeren fra Frp.

Euforien er utløst av et leserinnlegg fra ministeren i avisa Hordaland.

– Prosjektet er i rute!

Der har Solvik-Olsen og regjeringen fått kritikk for å ikke gjennomføre Ringeriksbanen. En lokal mann skal ha ment at Ringeriksbanen er «syrgjelege greier», og ifølge Solvik-Olsen får man inntrykk av at hele prosjektet nærmest er skrinlagt.

«Slik svartmaling er ikke særlig konstruktivt og ei heller riktig», skriver Solvik-Olsen og skisserer hvordan det må gjøres mye jobb før spaden settes i jorda. Han forklarer om planarbeid og høringsrunde, og slår fast: «Det er med andre [ord] fullt trykk i arbeidet, og prosjektet er i rute!»

LES OGSÅ: Ringeriksbanen utsatt igjen: Oppstart 2022, ferdig 2029

Tidsbonanza

Ordfører Hansen mener man må anerkjenne samferdselsministerens arbeide for blant annet Ringeriksbanen.

«Sist landet hadde en slik handlekraftig og tydelig samferdselsminister var i Kjell Opseth sin tid, 1990–1996. Hot or not om Solvik-Olsen/Opseth – jeg får for HOT», skriver Hansen.

Og avslører nok også med det at han ser på TV-programmet «Tidsbonanza» på NRK. Programmet ledes som kjent av Thomas Felberg, som har mor fra Åsbygda.

Les også

Thomas Felberg: – Åsbygda er paradiset for meg

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.