Med mindre enn to måneder igjen til innflytting på Hvervenmoen forbereder Ringerikskraft seg med å lansere en oppdatert visuell profil som skal speile hvem og hva konsernet er i dag, går det fram i en pressemelding fra selskapet.

— Konsernet vårt har vært i stor endring de siste årene, og etter 18 år med gammel profil ser vi innflytting i HM33 som en gylden anledning til å oppdatere oss, forteller konsernsjef Ole Sunnset.

LES OGSÅ: Ringeriks-Kraft samler alt under ett tak på Hvervenmoen

Fjerner bindestreken

Sammen med ny profil velger selskapet også å fjerne bindestreken i navnet, og går fra Ringeriks-Kraft til Ringerikskraft.

— Vi er fortsatt Ringerikskraft, bare skrevet på riktig måte. Profilen gir oss også mulighet til å vise at vi har gått fra å være et lite, lokalt kraftselskap til et nasjonalt, moderne energikonsern, sier Sunnset i pressemeldingen.

De har allerede begynt å lansere den nye profilen, og det vil være en gradvisovergang fra gammelt til nytt.

— I HM33 vil vi selvsagt ha den nye profilen på plass, men rundt om i distriktet der vi har logoen vår på nettstasjoner og hos sponsorater vil det være en mer gradvis overgang. Her vil skilter, drakter og lignende skiftes når det faller seg naturlig, og derfor vil den gamle profilen vår fortsatt være synlig en god stund fremover, fortsetter Sunnset.

LES OGSÅ: Lokal troika bak nytt signalbygg på Hvervenmoen

Nytt på nett

Snart vil Ringerikskraft også få nye nettsider. Datterselskapene vil fortsatt beholde sine profiler og nettsider.

 — Med den nye visuelle profilen vil det også bli lettere for datterselskapene våre, uansett hvilket varemerke de bruker til daglig, å vise at de er en del av familien vår. Nå gleder vi oss til siste innspurt med HM33, avslutter Sunnset i pressemeldingen.

Konsernet inkluderer i dag varemerkene Nettservice, SMARTservice, Kraftriket og Smartliv i tillegg til Nett-, Nærvarme-, og Produksjonsselskapet som vil bruke konsernets nye profil.

Tidligere år fikk de gamle lokalene i Fossveien nytt liv, da Ringerike kommune flyttet inn.

LES SISTE NYTT OM KONSERNET: