Bli litt bedre kjent med folk i Ringeriks-regionen

Sissel Skjervum Bjerkehagen

Sissel Skjervum Bjerkehagen Foto:

DEL

KommentarRingerikes Blad fyller 175 år. Lokalavisen vår er litt år eldre enn byen Hønefoss. Gjennom hele avisens levetid har oppdraget vært å bringe nyheter til regionens innbyggere. Smått og stort som er viktig for å holde seg orientert. Til alle tider har den bidratt til å bringe folk litt tettere sammen.

I anledning jubileet var det et unisont ønske om at vi må bruke anledningen til å komme enda tettere på folk – for på denne måten å bringe folk sammen. Vi har et ambisiøst mål om å snakke med 175 innbyggere i løpet av året, og vi er godt i gang.

Vi har blitt utfordret på hva disse ønsker at lokalavisen skal handle om, og vi har fått bedre innsikt i hva den jevne innbygger er opptatt av. Samtidig får vi bekreftet det vi egentlig vet så godt. Alle har en historie, og det gleder oss at folk deler og gir av seg sjøl i samtalene vi har hatt så langt.

Vi håper du koser deg med disse historiene. I dette magasinet vil vi samle alle gjennom året slik at om du går glipp av noen, så vil du finne dem her. Vi håper det gjør at enda flere kjenner på at lokalavisen, ja den eier vi litt alle sammen. Fordi den er oss!

God lesning!

Her er historiens første Ringerikes Blad: Redaktøren ble møtt med skepsis i 1845

Bjørn Harald tok over avisa på nedtur: – Nå er den en vital 175-åring

Artikkeltags