Ny nettavis til Ringerikes Blads abonnenter

Digitalleder Siv Storløkken er glad for å kunne tilby enda mer til abonnentene av Ringerikes Blad.

Digitalleder Siv Storløkken er glad for å kunne tilby enda mer til abonnentene av Ringerikes Blad. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

De beste nyhetsreportasjene fra 63 lokalaviser, sterke meninger og direktesendt sport er hovedingrediensene i den første nye riksavisen i Norge siden 2007. Ringerikes Blads abonnenter får det som inkludert del av sitt abonnement.

DEL

– Vi er glade for å kunne tilby enda mer til våre abonnenter. Samtidig gleder vi oss til å bidra til en ny riksdekkende nettavis, der det er et selvstendig poeng at verden speiles fra noe annet enn et Oslo-perspektiv, sier Siv Storløkken, digitalleder i Ringerikes Blad.

Nettavisen.no var en av Norges første nettaviser da den ble etablert i 1996. Fra nyttår ble Amedia, som eier Ringerikes Blad og 62 andre lokalaviser, heleier av Mediehuset Nettavisen.

Overtakelsen fører til at Amedia i tillegg til å være Norges ledende lokale medieselskap med aviser landet rundt, inntar en sterk nasjonal posisjon.

– Det er ambisjonen å levere viktige nyheter og kommentarstoff fra hele Norge til hele Norge. NA+ vil bestå av innhold fra Nettavisens egen redaksjon, men ikke minst gi leserne et unikt tilbud med stoff fra over 800 journalister i 63 redaksjoner over hele landet, sier konsernsjef i Amedia og styreleder i Mediehuset Nettavisen, Are Stokstad.

Ringerikes Blads abonnenter kan allerede nå lese det digitale nyhetsmagasinet «Nettavisen» fra ringblad.no. Det er inkludert del av abonnementet for alle. Det er det samme som på nettavisen.no vil hete NA+.

Amedias konsernsjef Are Stokstad, utgavesjef for NA+ Maria Schiller Tønnessen og ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum viser fram produktet som abonnenter av Ringerikes Blad har tilgang til på ringblad.no.

Amedias konsernsjef Are Stokstad, utgavesjef for NA+ Maria Schiller Tønnessen og ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum viser fram produktet som abonnenter av Ringerikes Blad har tilgang til på ringblad.no. Foto:

Løfter blikket fra Oslo

Lanseringen av NA+, som er den første brede landsdekkende nyhetsavisen som blir etablert i Norge siden ABC Nyheter i 2007.

– Det norske mediebildet blir ofte «Oslo-nærsynt». Jeg mener at fornuften er nokså likt fordelt utover i landet, og målet med NA+ er å vise ferske nyheter og friske meninger fra hele landet, sier Nettavisens ansvarlige redaktør Gunnar Stavrum.

Digitalt abonnement er i kraftig vekst i Amedias 63 lokalaviser. Hver tredje betalende kunde er nå heldigital.

– Satsingen på Nettavisen og lanseringen av NA+ er viktig for norsk journalistikk. Amedias oppgave er å styrke mediemangfoldet, og for første gang vil lokal- og riksjournalister samarbeide systematisk for å gi innbyggere over hele landet et enda bedre nyhetstilbud, sier Stokstad.

Enda mer direktesendt fotball

Amedia har en omfattende portefølje av rettigheter til å sende sportsarrangementer direkte.

Alle som følger norsk fotball tett, kan i den nærmeste framtid glede seg til om lag 50 direktesendinger fra Marbella cup, der lagene i Eliteserien og Obos-ligaen skal bryne seg på internasjonal motstand i vinter.

Sportsarrangementene som abonnenter nå vil få eksklusiv tilgang til å følge direkte, omfatter blant annet direktesendte kamper og høydepunkter fra norgesmesterskapet i fotball (de fire første rundene), Postnord-ligaen, utvalgte kamper i Norsk tipping-ligaen og Toppserien for kvinner.

Dette er nyhetsmagasinet «Nettavisen»/NA+

  • En digital avis som kommer ut med fem utgaver i uken.
  • Egen helgeutgave med ekstra mye featurestoff og Nettavisens Det store intervjuet

Her finner du nyhetsmagasinet «Nettavisen»

  • Gå inn på ringblad.no
  • I menyen finner du «eavis og utgaver»
  • Klikk på «Nettavisen»

Artikkeltags