Stor gründerkonferanse på Klækken

SAMLES: Torsdag er Ringerike vertskap for en stor gründerkonferanse. Her er lokale gründere samlet på "Starte og drive bedrift-dagen" i 2015.

SAMLES: Torsdag er Ringerike vertskap for en stor gründerkonferanse. Her er lokale gründere samlet på "Starte og drive bedrift-dagen" i 2015. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Over 80 gründere fra hele Buskerud samles på Klækken hotell torsdag.

DEL

Det er tredje året at etablerersentrene i Buskerud arrangerer Gründerkonferansen, og i år er den lagt til Ringerike.

Både gründere og andre næringsdrivende er invitert, og over 80 har meldt seg på. Det er Ringerike Næringsforening som står for gjennomføringen, og daglig leder Jan Erik Gjerdbakken er konferansier.

LES OGSÅ: Ringerike Etablerersenter kan miste 300.000 kroner 

Deltakerne skal få inspirasjon og påfyll fra seks foredragsholdere i løpet av dagen. De har variert bakgrunn:

Are Branstad er «førsteamanuensis med fordypning i entreprenørskap og gitar». Tom Erik Heimen er kjent for å «hoppe i det» som uredd basehopper fra Romsdal. DNB Oppstartslos jobber med bedrifter fra startfasen til vekst.

Etter lunsj kommer idrettstrener, ekspertkommentator og diplomøkonom Johan Kaggestad. «Hvordan tenker en investor»? er tittelen på gründer og banksjef Øystein Walles foredrag. Til slutt er det Hanne Høne Veikåker, bonde med vinkjeller og eget landhandleri, som tar ordet.

Gründerkonferansen er et samarbeid mellom etablerersentrene i Buskerud, DNB, PAN Innovasjon, Connect Østlandet og Ringerike Næringsforening.

Hanne Høne Veikåker er en av foredragsholderne.

Hanne Høne Veikåker er en av foredragsholderne.

LES OGSÅ: De vil lokke bedrifter og gründere hit 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken