Margrete (47) overtar som leder for Krisesenteret

KONSTITUERT LEDER: Margrete Gjerdrum (47) overtar midlertidig som leder ved Krise- og Kompetansesenteret, en arbeidsplass hun har hatt i ni år.

KONSTITUERT LEDER: Margrete Gjerdrum (47) overtar midlertidig som leder ved Krise- og Kompetansesenteret, en arbeidsplass hun har hatt i ni år. Foto:

Margrete Gjerdrum fra Hønefoss er konstituert som leder for Krise- og kompetansesenteret. Hun tar over stillingen etter Miriam Rasch (46).

DEL

Margrete Gjerdrum kommer fra stillingen som miljøveileder på samme sted, og er nå konstituert som leder etter Miriam Rasch som sluttet tidligere i år.

– Ydmyk

Stillingen som leder for Krise- og kompetansesenteret vil bli lyst ut i oktober.

– Jeg er ydmyk i forhold til å lede senteret etter Miriam. Hun er kunnskapsrik, uredd og jobber med hjertet for det hun brenner for. Gjennom sitt arbeid har hun bidratt til å rette søkelyset mot det samfunnsproblemet vold i nære relasjoner er, sier Gjerdrum i en pressemelding.

LES OGSÅ: Heidi (50) får ny lederjobb i Ringerike

– Jobb med mening og perspektiv

Margrete Gjerdrum er 47 år, og har jobbet på Krise- og Kompetansesenteret i ni år.

– Dette er en fantastisk arbeidsplass hvor vi hver dag får anledning til å hjelpe personer som virkelig har behov for trygghet, hjelp og støtte i svært vanskelige livssituasjoner. Dette er en jobb som gir mening og perspektiv, sier Margrete Gjerdrum.

Artikkeltags