Gå til sidens hovedinnhold

Mann omkom i trafikkulykke på riksvei 7 ved Nesbyen

Artikkelen er over 3 år gammel

En mann omkom og en annen ble brakt til legevakta på Ringerike sykehus etter at en bil kjørte ut i en sving på riksvei 7 ved Liodden sør for Nesbyen i Hallingdal.

Ulykken skjedde ved 17-tiden tirsdag ettermiddag i retning Gol, og bilen kjørte ut av veien i en venstrekurve før brua over til Liodden camping, sju kilometer sør for Nesbyen.

Ifølge Sør-Øst politidistrikt traff bilen et skilt og et tre etter at den hadde kommet utenfor veibanen. Den ene mannen, som kjørte bilen, ble sendt til legevakt på Ringerike sykehus for en sjekk.

Luftambulansen rykket ut og helsepersonell jobbet på ulykkesstedet med den andre mannen. Dessverre klarte man ikke redde ham, og mannen ble erklært død på stedet. Klokken 20.30 meldte politiet at pårørende er varslet.

Begge mennene hører til i Oslo-området, og er i 80-årsalderen. Føreren har samtykket i førerkortbeslag, opplyser politiet.

Politiet mistenker at mannen kjørte for fort inn i svingen. De ber eventuelle vitner om å kontakte politiet.

Ulykkesgruppa til Statens vegvesen ble tilkalt etter ulykken. Det var redusert framkommelighet og manuell dirigering på stedet på grunn av ulykken.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.