Vil selge restauranten han overtok i september

Restaurant Appetit vurderes solgt igjen. Bare tre måneder etter at det ble solgt sist.

Restaurant Appetit vurderes solgt igjen. Bare tre måneder etter at det ble solgt sist. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Restaurant Appétit vurderes igjen solgt. Kontaktperson Maximelyan Max sier han på grunn av studier sliter med å få vært nok til stede.

DEL

«Restaurant med catering og take away selges», ligger til salgs på finn.no for kroner 450.000.

– Restauranten selges fordi jeg er student, bor i Nordland og har vært lærling der i to år. En bedrift uten eier som selv ikke er på stedet, det går ikke an, skriver Max, eller Samad Mohamad som han også bruker, i annonsen på finn.no.

I slutten av september overtok han restauranten etter å ha kjøpt den av Bente Haukedalen. Hun solgte restauranten av helsemessige årsaker. Les mer om det her:

Max skriver videre at han har forsøkt å få ny lærlingplass på Østlandet uten å lykkes. Han påpeker også at det er lang avstand fra nord til sør i Norge, og at han ikke har kontroll på daglig drift når han er så langt vekk.

Salgssummen på restauranten i Stabellsgate er inkludert varelager og utstyr. I tillegg må man påregne en husleie på 22.519 per måned, samt en felleskostnad på 3.500 som inkluderer vann, kloakk, renovasjon og vaktmester. Restauranten beskrives som koselig, med 55 sitteplasser inne og 48 sitteplasser ute.

Selv ønsker ikke kontaktpersonen på nåværende tidspunkt å uttale seg til Ringerikes Blad.

Bente Haukedalen solgte i høst Restaurant Appétit. Loghman Maroufinejad er ny daglig leder, mens Oghjen Zivotic (i kokkeuniform) fortsetter som kokk.

Bente Haukedalen solgte i høst Restaurant Appétit. Loghman Maroufinejad er ny daglig leder, mens Oghjen Zivotic (i kokkeuniform) fortsetter som kokk. Foto:

Artikkeltags