– Kom til Ringerikshallen på Ringeriksnatten, det blir god stemning

TREDJEKLASSE: Henning Gerber Karlsen (bak), Karianne Kvissel Ohren, Synne Hamborg og Therese Westheim er noen av dem som har ansvarsområder når tredjeklasse på idrettslinja arrangerer Ringeriksnatten i Ringerikshallen.

TREDJEKLASSE: Henning Gerber Karlsen (bak), Karianne Kvissel Ohren, Synne Hamborg og Therese Westheim er noen av dem som har ansvarsområder når tredjeklasse på idrettslinja arrangerer Ringeriksnatten i Ringerikshallen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Alle er velkomne opp i hallen for å se på. Uansett om du er heiagjeng eller støttende bestemor anbefaler vi alle å komme og se, sier Henning Gerber Karlsen (18). Fredag er påmeldingsfrist.

DEL

PulsÅrets Ringeriksnatt 1. - 2.  februar byr på fotballcup og underholdning fra dansekompaniet. Går du på ungdomsskolen eller videregående kan du delta i cupen. Men alle er velkomne til å se på og heie.

– Kom å se!

Hvert år arrangerer tredjeklassingene på idrettslinjen Ringeriksnatten. Henning Gerber Karlsen (18) er med på å arrangere i år. Han har deltatt før og gleder seg.

– Det morsomme er at mange kjente og ukjente konkurrerer om å bli best. Det er også gøy å konkurrere mot andre venner, sier han.

Han oppfordrer alle andre til å komme og se.

– Alle er velkomne opp i hallen for å se på. Uansett om du er heiagjeng eller støttende bestemor anbefaler vi alle å komme og se, sier Henning.

Frist på fredag

Tredjeklasse håper mange lag vil melde seg på. Fredag 25. januar går fristen ut.

– Folk burde komme for å ha det gøy, og det er sosialt, mener Henning.

De har brukt mye tid på å ordne alt, sånn at fotballcupen skal bli så bra som mulig. Arrangementet er en del av pensum i 3. klasse på idrettslinja.

– Vi har delt inn i forskjellige grupper for å gjøre det enklest mulig å sette opp cup. Vi har da valgt ledere som tar ekstra ansvar og som gjør litt ekstra for at alt skal gå så bra som mulig, sier arrangøren.

FOTBALL: 1. februar skal videregående- og ungdomsskoleelever spille fotballcup i Ringerikshallen.

FOTBALL: 1. februar skal videregående- og ungdomsskoleelever spille fotballcup i Ringerikshallen. Foto:

Kan overnatte

Henning forteller at elevene fra ungdomsskolene starter å spille fra morgenen av, mens videregåendeelevene starter først på ettermiddagen. Kampene vil fortsette utover natten og til morgenen 2. februar. Spillerne får tilbud om overnatting.

Publikum kan ikke sove over, men får bli på tribunen hele natten om de ønsker.

FOTBALLGLEDE: Elevene på idrettslinjen er klare på at fotballcuppen er for å ha det gøy.

FOTBALLGLEDE: Elevene på idrettslinjen er klare på at fotballcuppen er for å ha det gøy. Foto:

– Det blir underholdning som består av et danseshow med Dansekompaniet og Holmen turn skal komme å vise et turnshow. Disse har kommet på 2. plass i nordisk mesterskap og deltar i EM. Det er også åpen kiosk hele tiden, forteller han.

Bare for gøy

Det blir også lærerkamp og diverse konkurranser for tilskuere og spillere, som inkluderer premier. 

Tredjeklassingene har lagt ned mye tid og energi i planleggingen, og gleder seg veldig til det braker løs.

– Her kan man lage et lag med venner og delta for gøy, sier Henning Gerber Karlsen.

Han oppforder alle som er glad i fotball til å melde seg på og lover god stemning.

LES OGSÅ: Garanterer god stemning, morsomme konkurranser og god underholdning

Artikkeltags