Tre skadet i trafikkulykke

Det var i krysset mellom Busundveien og Norderhovveien to biler kolliderte da dene ikke overholdt vikeplikten. Politi, ambulanse og brannvesen rykket ut.

Det var i krysset mellom Busundveien og Norderhovveien to biler kolliderte da dene ikke overholdt vikeplikten. Politi, ambulanse og brannvesen rykket ut. Foto:

To biler kolliderte søndag ettermiddag da den ene føreren ikke overholdt vikeplikten.

DEL

Tre personer ble sendt til sykehus for sjekk, trolig blir to av dem sjekket på akuttmottaket ved Ringerike sykehus, og den siste på legevakten. Det var totalt tre personer i de to bilene. Senere melder politiet at det holdt med en sjekk på legevakta for alle tre.

Kollisjonen skjedde i krysset mellom Busundveien og Norderhovsveien i 17.45-tiden. En bil kom kjørende på Busundveien og overholdt ikke vikeplikten da den skulle kjøre ut i Norderhovsveien, dermed kræsjet den med en bil som allerede var på Norderhovsveien.

Operasjonsleder Tom Richard Jansen i Sørøst politidistrikt, opplyser at de ikke har oversikt over skadeomfanget utover at de kjøres til sykehuset for en sjekk. Førerkortet til sjåføren som ikke overholdt vikeplikten ble beslaglagt.

I den ene bilen skal det ha vært en kvinnelig bilfører i 20-årene, mens det i den andre bilen var en mann og kvinne i 70-årene.

Artikkeltags