Tre skadet i trafikkulykke

Det var i krysset mellom Busundveien og Norderhovveien to biler kolliderte da dene ikke overholdt vikeplikten. Politi, ambulanse og brannvesen rykket ut.

Det var i krysset mellom Busundveien og Norderhovveien to biler kolliderte da dene ikke overholdt vikeplikten. Politi, ambulanse og brannvesen rykket ut. Foto:

To biler kolliderte søndag ettermiddag da den ene føreren ikke overholdt vikeplikten.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Tre personer ble sendt til sykehus for sjekk, trolig blir to av dem sjekket på akuttmottaket ved Ringerike sykehus, og den siste på legevakten. Det var totalt tre personer i de to bilene. Senere melder politiet at det holdt med en sjekk på legevakta for alle tre.

Kollisjonen skjedde i krysset mellom Busundveien og Norderhovsveien i 17.45-tiden. En bil kom kjørende på Busundveien og overholdt ikke vikeplikten da den skulle kjøre ut i Norderhovsveien, dermed kræsjet den med en bil som allerede var på Norderhovsveien.

Operasjonsleder Tom Richard Jansen i Sørøst politidistrikt, opplyser at de ikke har oversikt over skadeomfanget utover at de kjøres til sykehuset for en sjekk. Førerkortet til sjåføren som ikke overholdt vikeplikten ble beslaglagt.

I den ene bilen skal det ha vært en kvinnelig bilfører i 20-årene, mens det i den andre bilen var en mann og kvinne i 70-årene.

Artikkeltags