Mann slo kvinne og truet flere med øks – pågrepet

Av

En mann er pågrepet for å ha utøvd vold mot en kvinne og truet flere personer med øks på en hytte på Ringkollen ved Hønefoss natt til søndag.

DEL

– Vi fikk melding klokken 0.55 natt til søndag fra en hytte om at det hadde vært en mann der som hadde truet gjester med øks. Da vi kom til stedet og fikk kontroll på situasjonen, viser det seg at samme mann har slått til en kvinne på hytta, sier operasjonsleder Christian Gulli i Sør-Øst politidistrikt til NTB klokka 04.15.

Sendt til sykehus

Kvinnen i 20-årene er sendt til Ringerike sykehus for undersøkelse. Det skal ikke være snakk om alvorlige skader.

Gulli forteller at mannen i 30-årene er en del av gruppa som befant seg på hytta, men kan ikke si noe om relasjonen mellom ham og kvinnen.

– Han blir anmeldt og siktet for begge forholdene, sier Gulli.

Blir avhørt søndag

Operasjonsleder Rune Hunshamar i Sør-Øst politidistrikt opplyser til Ringerikes Blad søndag morgen at det skal ha vært om lag ti personer samlet på hytta. De er ikke bosatt i Ringeriksregionen.

Den siktede mannen framsto som beruset ved pågripelsen. Det er for tidlig å si noe om motivet, men foranledningen skal ha vært et slagsmål som brøt ut mellom flere av personene på hytta, opplyser Hunshamar.

Politiet følger opp saken med avhør av de involverte personene søndag.

Artikkeltags