Flere bortvist fra sentrum natt til 17. mai

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet måtte gripe inn mot flere tilfeller av rus og ordensforstyrrelse utover natten til 17. mai, men ellers har natten forløpt ganske rolig

DEL

En 19-åring ble bortvist fra sentrum av politiet natt til 17. mai. Grunnen var ordensforstyrrelse i beruset tilstand, ifølge politiet. Litt tidligere ble to menn i 25-årsalderen også bortvist fra sentrum, etter at de hadde bedrevet slåssing og ordensforstyrrelse.

Rundt midnattstider måtte politiet be festdeltakere på en adresse i Hønefoss om å dempe seg, etter klager på festbråk og høy musikk.

Og tidlig på morgenkvisten endte en 27-åring i drukkenskapsarresten i Hønefoss. Han var beruset, og etterkom ikke pålegg fra politiet om å fjerne seg etter ordensforstyrrelse.

– Det har ikke vært noen større hendelser. Men det har vært en del folk ute, og vi har måttet bortvise noen, opplyser politiet i Hønefoss.

Russen har gitt lyd fra seg på flere steder i løpet av natten. Først var politiet en tur på Røssholmstranda, der de ba russen om å dempe musikken noe. Litt før klokken 04 var de så på Eggemoen, etter henvendelser om høy musikk derfra. Da politiet kom til stedet, var det rolig, og de nøyde seg med en påminnelse om å ta hensyn til omgivelsene.

Artikkeltags