Førerkort beslaglagt etter trafikkulykke på Almesletta

KRÆSJET: To biler var involvert i en trafikkulykke på Almesletta (E16) mellom Hønefoss og Jevnaker fredag kveld. Ingen personer ble skadet.

KRÆSJET: To biler var involvert i en trafikkulykke på Almesletta (E16) mellom Hønefoss og Jevnaker fredag kveld. Ingen personer ble skadet. Foto:

Det har vært en trafikkulykke på Almesletta rett utenfor Hønefoss. Ingen kom til skade, men en av førerne ble fratatt førerkortet.

DEL

Da nødetatene kom til stedet viste det seg at det ikke var noen personskader. Etter å ha snakket med de involverte valgte politiet å beslaglegge førerkortet til en av førerne, en lokal mann i 40-årene. Han er anmeldt for å ha kommet over i motgående kjørefelt, skriver politiet på Twitter.

Ringerikes Blads journalist på stedet, Ole Edvin Tangen, opplyser at det er to biler som har truffet hverandre på siden og at det er en del materielle skader. Personene i bilene ble sjekket på stedet av ambulansepersonell, og det var ikke behov for å bli sendt videre til sykehus.

Politiet skriver på Twitter at ulykken skal ha skjedd i lav fart.

Ulykken ble meldt inn klokka 19.45 fredag kveld. Nødetatene rykket naturlig nok ut til ulykken.

Trafikken dirigeres i ett felt forbi ulykkesstedet. En liten stund etter ulykken var det ikke lenger trafikale problemer på stedet.

Artikkeltags