Gå til sidens hovedinnhold

Mons-Ivar Mjelde kandidat til ledervervet i Buskerud Arbeiderparti

Artikkelen er over 3 år gammel

Ringerike Arbeiderparti fremmer Mons-Ivar Mjelde som kandidat til leder av Buskerud Arbeiderparti.

Mons-Ivar Mjelde er i dag leder av Ringerike Arbeiderparti. Ved valget i 2011 ble han valgt inn i kommunestyret, og har siden 2015 vært leder av hovedutvalget for oppvekst og kultur.

– Jeg er ydmyk for den tilliten som vises bare ved at jeg bli spurt om å stille som lederkandidat. Vi står foran en spennende tid med Buskeruds overgang til Viken, samt den politiske situasjonen generelt. Så er det opp til fylkespartiets medlemmer og årsmøtet å bestemme hvem som skal lede partiet videre, sier Mjelde i en pressemelding.

Saken blir avgjort på Buskerud Arbeiderpartis årsmøte på Kongsberg 28–29. april. Mjelde er i dag styremedlem i fylkespartiet, noe han har vært siden 2016.

Nestleder i Ringerike Arbeiderparti, Anne Katrine Korneliussen, er glad for at Mjelde har takket ja til å stille som kandidat.

Mjelde er en erfaren og dyktig lokalpolitiker. Han har vært en god leder og en stor kapasitet for Ringerike Arbeiderparti. Det vil være positivt for Ringerike å få Mjelde inn i en sentral posisjon på fylkesnivå, sier Korneliussen.

Fylkesordfører Roger Ryberg leder valgkomiteen. Nåværende leder av Buskerud Arbeiderparti er Bjørn Tore Ødegården fra Kongsberg.

Les også

– Jeg er ikke så skuggeredd av meg og har sagt ja til å være ordførerkandidat

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.