Anne Lise er KrFs nye leder i Hole

Anne Lise Søvde Valle ble valgt som ny lokallagsleder på årsmøtet. Foto: Privat

Anne Lise Søvde Valle ble valgt som ny lokallagsleder på årsmøtet. Foto: Privat

Artikkelen er over 2 år gammel

Anne Lise Søvde Valle ble valgt som ny lokallagsleder på årsmøtet.

DEL

Med seg i styret har hun Hege Irene Fossum (nestleder), Solveig Raaen, Svein Hafnor og Ingrid Johansen. Fossum har vært leder i Hole KrF de siste årene.

Hole KrF opplyser i en pressemelding at Søvde Valle har vært vararepresentant i styret i tre år, og hun var medlem av Buskerud KrFs valgkamputvalg ved stortingsvalget i høst.

– Hun er en engasjert person, som har bidratt positiv til å utvikle god politikk både lokalt og i fylket, synes Hege Irene Fossum.

– Jeg gleder meg til dette, sier Anne Lise Søvde Valle.

–  Jeg vil bidra til fortsatt godt samarbeid med kommunestyrerepresentanten vår, og ser fram til å jobbe videre med gode løsninger for Hole-samfunnet. Akkurat nå er de utviklingsmulighetene som følger av Ringeriksbanen og ny E16 i sterkt fokus. Ikke minst er det viktig å hindre en ny dramatisk utsettelse av ny vei og bane, sier hun i pressemeldingen.

LES OGSÅ: – Tapte muligheter for Norge dersom Ringeriksbanen utsettes

Barn og ungdom

Anne Lise er også opptatt av psykisk helse for barn og ungdom. KrF vil følge med på utviklingen og bidra til høyt fokus på dette.

Årsmøtet var opptatt av alkoholmisbruk blant ungdom og trygge og gode rammer for et rusfritt miljø.

– Det er viktig at det forebyggende arbeidet blant barn og unge videreføres, påker lokallagslederen.

Fjerne eiendomsskatten

Et annet tema som ble tatt opp på årsmøtet var fjerning av eiendomsskatten, opplyser partiet i pressemeldingen. Hege Irene Fossum (medlem av kommunestyret for KrF) svarte at hun vil fjerne eiendomsskatten så fort som mulig, fordi hun mener det er en usosial skatt.

– Men det må være forsvarlig, og skal ikke gå på bekostning av tjenestene i kommunen. Vi må også bygge opp en buffer for å tåle svingninger og nødvendige investeringer framover. Det er et godt overskudd i 2017, og vi er i praksis ute av Robek. Vi må vurdere dette spørsmålet nærmere når forslaget til budsjett for 2019 kommer, forsikret hun.

Artikkeltags