Fiskebil veltet, trailer havnet i hage

Artikkelen er over 2 år gammel

En fiskebil veltet ved Saggrenda på E134 i natt. En annen trailer havnet i en hage.

DEL

Det var rett før klokken 01.30 at politiet fikk melding om en ulykke på E134. To trailere hadde vært involvert i en ulykke, begge på vei fra Notodden til Saggrenda.

Ifølge politiet er det en fiskebil som veltet og de skriver følgende på Twitter: «En trailer har veltet i veibanen og det ligger fisk strødd utover».

En annen trailer kom kjørende bak fiskebilen, og da sjåføren ikke klarte å stoppe valgte han å kjøre ut i en hage på stedet.

– Denne traileren står fortsatt med fronten ned i en hage, forteller operasjonsleder Marianne Mørch ved Søndre Buskerud politidistrikt til Laagendalsposten rett før klokken 07.00.

Ifølge operasjonslederen befant det seg en fører i hver av trailerne, men ingen personer skal være skadet i ulykken. E134 har vært stengt store deler av natten, med omkjøring via Jondalen-Bolkesjø. Ti på halv seks åpnet politiet et av kjørefeltene. Nå er det veivesenet som dirigerer trafikken på stedet.

Både politiet og brannvesenet har vært på stedet i natt og ryddet fisk. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent, men det tyder på at veibanen har vært glatt.

– Vi har fått meldinger om at det har vært i vann i veibanen som har fryst på, forteller Mørch.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 01.30 i natt.

Landet rundt

Landet rundt skal speile de beste artiklene fra de andre Amedia-avisene i Norge.

Ringerikes Blad legger ut flere saker for å gi våre lesere et innblikk i nyheter, hendelser og kuriøse saker fra landet rundt.

Derfor finner du kanskje en sak fra Alta, Bergen eller Fredrikstad på ringblad.no.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.