To hendelser på under ei uke – politiet ber sjåfør melde seg

Politioverbetjent Heidi Staxrud

Politioverbetjent Heidi Staxrud Foto:

Torsdag ettermiddag ble ei jente tilbudt skyss av en ukjent mann i Brandbu. Nå oppfordrer politiet denne mannen om å melde seg.

DEL

– Det er viktig å huske på at denne mannen ikke har gjort noe annet enn å tilby skyss. Samtidig er vi glade for at de som opplever slike ting tar kontakt med oss. Vi tar hendelser som denne på alvor, og holder fast på vår oppfordring om å ikke sitte på med ukjente, sier politioverbetjent Heidi Staxrud ved Gran og Lunner lensmannskontor til Hadeland.

Det var ei jente i ungdomsskolealder som ble tilbudt skyss. Mannen kjørte en grå eller svart bil, og mannen antas å være i 50-60-åra. Ifølge signalement gitt på en privat Facebook-konto skal mannen ha skjeve tenner, litt mage og lite, grått hår.

Hvis noen tror at de har viktige opplysninger om saken, må de ikke nøle med å ta kontakt med oss, oppfordrer Staxrud.

To hendelser

Hun har også en oppfordring til vedkommende som kjørte bilen.

– Hvis denne mannen skjønner at det er han det er snakk om, vil vi gjerne at han tar kontakt, slik at vi får tatt en prat, sier hun.

Det er under en uke siden en ung jente i småskolealder ble tilbudt skyss av en ukjent mann da hun var på veg hjem fra Jaren skole. Kommentarer på Facebook antyder at det kan dreie seg om samme bil og mann.

– Vi ser foreløpig ikke de to hendelsene i en sammenheng, men vi kan heller ikke utelukke det, sier Staxrud.

LES OGSÅ: Mor til jente som ble tilbudt skyss av ukjent mann: – Det rører ved trygghetsfølelsen vår

Artikkeltags