Gå til sidens hovedinnhold

Hadeland: Mannen ble løslatt – havnet i arresten igjen samme kveld

Artikkelen er over 3 år gammel

Skal blant annet ha kastet flasker på parkerte biler.

En mann ble sent torsdag kveld pågrepet i Gjøvik sentrum. Hadelendingen måtte tilbringe natten i arresten på Hamar. Dette er samme mann som kvelden før ble pågrepet i Lunner, etter å ha truet en kvinne og hennes familie på livet. Mannen er i 50-årene og hjemmehørende i Lunner kommune.

Mannen satt i avhør torsdag, og ble løslatt torsdag kveld. Han kom seg imidlertid ikke så langt som til Hadeland før han igjen kom i kontakt med politiet.

Kastet flasker

– Vi fikk melding fra et utested om at han oppførte seg dumt og kastet flasker på biler som sto parkert utenfor, sier operasjonsleder Sissel Svarstad i Innlandet politidistrikt.

Da politiet ankom utestedet viste det seg at mannen var full og han fortsatte og kaste flasker på biler.

LES OGSÅ: Mann pågrepet for trusler – for andre dag på rad

Forulempet politiet

– Han kverulerte med politiet, viste finger og kom med ukvemsord, forklarer operasjonslederen.

Vedkommende ble på ny fraktet til sentralarresten på Hamar hvor han også tilbrakte natta før. Denne gangen anmeldes han for ordensforstyrrelser og for å ha forulempet politiet. Atle B. Von Obstfelder på operasjonssentralen opplyser at han blir avhørt i løpet av dagen.

– Det blir opp til juristen om mannen får et forelegg, eller om det blir et etterspill. Han har flere uoppgjorte saker på seg, sier operasjonslederen.

Han er tidligere anmeldt for trusler mot en kvinne han har en relasjon til, ordensforstyrrelse, vold og forulemping av offentlig tjenestemann samt flere tyverier.

Ved 12-tida fredag opplyser poliet at 50-åringen er dimittert fra arresten. Han ble avhørt før han ble løslatt.


Kommentarer til denne saken