Mann i 60-årene til legevakt etter kollisjon på såpeglatt føre

LANGE KØER: Det er svært utfordrende føre i distriktet torsdag morgen. Foreløpig har dette ført til en påkjørsel bakfra i Glassverkveien på Jevnaker.

LANGE KØER: Det er svært utfordrende føre i distriktet torsdag morgen. Foreløpig har dette ført til en påkjørsel bakfra i Glassverkveien på Jevnaker. Foto:

To biler har vært involvert i en trafikkulykke i Glassverkveien på Jevnaker nå i morgentimene torsdag.

DEL

Flere av veiene i distriktet er såpeglatte torsdag morgen. Det skal være årsaken til at en søppelbil ble påkjørt bakfra av en personbil, i krysset fv 240 og E16. Det er redusert fremkommelighet på stedet. Og trafikken ble tidvis dirigert manuelt.

Føreren av personbilen, en mann i 60-årene fra Hønefoss er kjørt til legevakt med ambulanse for en nærmere sjekk. Han har tilsynelatende fått mindre personskade etter kollisjonen. Føreren av søppelbilen er en mann i 20-årene fra Jevnaker, og kom fra påkjørselen uten skader.

Begge førerne har beskrevet veien som svært glatt. Dette har også politiet og brannvesen bekreftet.

Personbilen er nå dyttet inn i en busslomme og ifølge politiet skal trafikken flyte greit forbi. Bilberger er på vei. Det blir opprettet politisak.

Ved 07:15-tiden var køen i nordgående retning noen hundre meter inn i 50-sonen i Toso/Haugerenga. Da hadde en ny bil slitt på samme sted som trafikkulykken i Glassverkveien. Denne gang var det snakk om en bil som hadde kjørt av veien. Det er kun snakk om materielle skader. Politiet har bistått med dirigering av trafikken forbi stedet.

Artikkeltags